Szállás

Amennyiben nem csak átutazóban jár Tiszadobon, immár lehetőséget kínálunk arra az eshetőségre is, ha szívesen maradna településünkön kettő, vagy akár több napot! Lehetőséget biztosítunk Önnek, illetve családjának, hogy jobban megismerjék csodálatos településünket közelebbről.

Szállásunkon kettő szoba található, amelyek négy-négy főt tudnak kényelmesen befogadni, de szükség esetén öt-öt fő elhelyezése is megoldható!

Tiszadob egy csendes, igazi falusias hangulatú község Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében. Pihenésre, de akár aktív kikapcsolódásra is kiváló helyszín, csak Ön dönti el melyiket kívánja előnyben részesíteni.

Horgászoknak a tiszai holtág és a Tisza-folyó nyújthat kikapcsolódást, vagy izgalmakat. Napijegyet is árusítunk, így ezért sem kell külön mennie sehová. Lehetőség van szabadstrandunkon megmártózni a hűsítő habokban egy meleg nyári napon, vagy éppen napozni a parton.

A tiszai védőgáton alkalma lehet eljutni és megcsodálni a Vásárhelyi, Andrássy és Széchenyi emlékműveket, amelyekhez nálunk tud váltani napi jegyet a védőgátra, melynek ára 400Ft+áfa. A felújított Andrássy kastélyról sem szabad megfeledkezni, mindenképpen érdemes meglátogatni, ha Tiszadobon jár!

A legfrissebb programokat és hasznos információkat ezen a linken megtekintheti.

Fizetni OTP és K & H szépkártyával is tud!

Szállásfoglalását megteheti interneten a szállás.hu  weboldalon, valamint az alábbi telefonszámon:

 

Somlyai Zoltán:

06 20 563 4030